Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat deze zomer voor een ware transferstunt’

Volgens Valentijn Driessen van de Telegraaf gaat Ajax deze zomer voor een ware transferstunt. Ze willen er veel aan doen om Quincy Promes binnen te halen. De International van Oranje staat onder contract bij Sevilla en werkte eerder al samen met trainer Erik ten Hag bij GA Eagles. Dit kan een voordeel zijn.

Wat als een paar boven water staat, is dat Promes een heel erg dure optie is. De bovengenoemde club uit Andalusië betaalde 21 miljoen euro voor hem aan het Russische Spartak Moskou en liet bovendien een gelimiteerde afkoopsom van 150 miljoen euro vastleggen in zijn contract. Volgens de laatste berichten uit Spanje neemt men bij Sevilla sowieso geen genoegen met een transferbedrag dat onder de aankoopsom ligt, maar dat betekent gelijk dat Ajax zijn clubrecord moet breken. Dat staat nu nog op naam van Daley Blind, die voor 16 miljoen euro (plus eventuele bonussen) losgeweekt werd bij Manchester United.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.