Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge dringt aan op komst van deze international’

Club Brugge wil zich deze zomer gaan versterken met Bryan Oviedo. Hij bereidt zich momenteel met Costa Rica voor op de Gold Cup, maar het is te hopen dat zijn makelaar inmiddels weer terug is uit vakantie.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

The Northern Echo schrijft namelijk dat Club Brugge blijft aandringen op een transfer en dat het over goede papieren beschikt om hem binnen te halen. Al is er wel een te duchten concurrent opgedoken, zo zou ook ex-club FC Kopenhagen hengelen achter zijn komst.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.