Voetbal4u.com

Eredivisie “Hij zal gaan meetrainen bij Feyenoord, maar je weet nooit hoe dat zal lopen”

Na de zomer zal Emil Hansson zijn rentree maken bij Feyenoord. Hij werd afgelopen jaargang verhuurd aan RKC Waalwijk en presteerde daar uitstekende wat zelfs resulteerde in promotie naar de Eredivisie.

Fred Grim wil hem dan ook graag behouden, maar weet nog niet of dat mogelijk is. “Ik heb hem veel zien spelen bij Jong Feyenoord. Ik vond en vind het een speler met veel potentie. Hij heeft een goede individuele actie, hij ziet de ruimte en kan een prima steekbal geven. Dat hij het iedere week op een hoger niveau heeft laten zien is gewoon knap”, vertelt Grim aan Voetbal International.

“Hij gaat meetrainen bij Feyenoord, je weet nooit hoe dat zal lopen. Wij moeten geduld hebben, het lijkt me duidelijk dat hij hier welkom is. Dat we nu Eredivisie spelen werkt in ons voordeel. Voor spelers van dit kaliber is altijd plek. Maar zolang we niet weten of er een kans is dat hij komt, zullen we een vervanger voor zijn positie niet laten lopen. Eind juli, begin augustus zal wel duidelijk zijn of er nog twijfel is bij Feyenoord of dat ze overtuigd zijn”, aldus Grim tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML