Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars gaat voor verrassing en schotelt speler een erg puik contract voor’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax hoopt deze zomer te verrassen met het aanblijven van David Neres. Hij wil de speler een erg mooi contract voorschotelen met de afspraak dat hij volgend jaar voor een wat zachter prijsje mag vertrekken. Volgens de krant Globoesporte gaat het dan om zón 70 miljoen euro.

Het is niet geheel onwaarschijnlijk dat Neres hierop in zal gaan. De buitenspeler voelt zich als een vis in het water in Amsterdam en vond het daarom ook helemaal niet erg dat Ajax een bod van 43 miljoen euro op hem afwees van het Chinese Guangzhou Evergrande. Momenteel maakt de aanvaller onderdeel uit van het nationale elftal van Brazilië, dat bezig is met het toernooi om de Copa América op eigen land.

De Goddelijke Kanaries speelden hun eerste wedstrijd tegen Bolivia met Neres in de basis, en wonnen uiteindelijk met 3-0. Na afloop van die partij liet de Ajacied over zijn toekomst weten: “Natuurlijk interesseert de Premier League me. Het is de beste competitie in de wereld en ik heb er altijd willen spelen. Maar ik laat alles in Gods handen. Ik probeer gefocust te blijven op wat er op het veld gebeurt, in de competitie waarin ik speel. Ik laat dergelijke dingen aan mijn zaakwaarnemer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.