Voetbal4u.com

Eredivisie PSV-verdediger na de zomer speler van Vitesse

PSV-speler Armando Obispo speelt volgend seizoen op huurbasis voor Vitesse. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

“De transfer is nog niet definitief. Obispo wordt in de loop van deze week nog medisch gekeurd en daarna worden de zaken afgewikkeld. Er was veel belangstelling voor de talentvolle linkspoot, die afgelopen seizoen niet veel in actie kon komen door de regels in de Keuken Kampioen Divisie.”

Obispo werd regelmatig ingezet als reserve bij PSV 1 en kon daardoor nauwelijks in actie komen voor de beloftenploeg. De regelgeving is inmiddels weliswaar veranderd, maar PSV heeft desondanks besloten om hem voor een jaar in Arnhem te stallen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML