Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord kiest in het nieuwe stadion voor een aantal peperdure seizoenskaarten

Feyenoord hoopt over vijf jaar het nieuwe stadion te betreden. Veel fans zijn het niet eens met deze stap en al helemaal niet omdat sommige seizoenskaarten peperduur zouden gaan worden.

Maandagavond is er tekst en uitleg gegeven over de plannen. Daaruit blijkt dat een seizoenkaart voor Feyenoord in de vakken Q en U maar liefst 700 euro gaat kosten, maar een plek in de vakken W en Z zijn nóg veel duurder: 1000 euro. Dat doet blijken uit de tweets van de aanwezige Feyenoord-fans.

Het gaat hierbij om schitterende plekken op de eerste ring. Feyenoord heeft ook laten weten dat er een vast dak op het stadion komt en dat er in totaal plaats is voor 63.000 man.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML