Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord neemt risico met transferbelofte Tonny Vilhena’

Tonny Vilhena is nog altijd speler van Feyenoord. Krasnodar wilde hem graag overnemen van de Rotterdammers maar de transfersom die ze voor hem vragen is te hoog gebleken voor de Russen.

Volgens journalist Sander Berends van ELF Voetbal heeft Feyenoord een afspraak geschonden. Technisch directeur Martin van Geel zou de middenvelder toezeggingen hebben gedaan over de hoogte van de transfersom, maar diens opvolger Sjaak Troost zou dit hebben geweigerd.

Troost denkt er een hoger bedrag aan over te kunnen houden en heeft dit ook gecommuniceerd met de Russen. Voor Krasnodar voldoende aanleiding om zich terug te trekken. Een groot risico, want Vilhena heeft nog maar een jaar contract in Rotterdam-Zuid.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.