Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus betaalt 70 miljoen euro voor Matthijs de Ligt’

Matthijs de Ligt speelt volgend seizoen voor Juventus. Daar gaat De Oude Dame althans vanuit. Ze zullen 70 miljoen euro voor hem betalen en hij tekent een contract voor vijf seizoenen.

De Ligt zou in Italië jaarlijks tussen de 15 en 20 miljoen euro kunnen verdienen. Tot nu toe werd rekening gehouden met een overstap van De Ligt naar Paris Saint Germain. Maar volgens de krant melden goed ingevoerde bronnen dat Juventus op dit moment de beste papieren heeft, al zou Paris Saint Germain nog niet helemaal uit beeld zijn.

De Portugese sterspeler Cristiano Ronaldo staat sinds een seizoen onder contract in Turijn. Voor hem betaalde Juventus 100 miljoen euro en hij geldt als een van de best betaalde voetballers ter wereld, samen met Lionel Messi en Neymar. Na afloop van de door Nederland verloren finale van de Nations League vroeg Ronaldo al aan De Ligt om te kiezen voor Juventus.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.