Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt speelt volgend seizoen voor Juventus’

Juventus heeft de beste papieren om Matthijs de Ligt over te nemen van Ajax. Het Franse PSG leek een tijd op pole position te liggen voor zijn handtekening maar dat lijkt nu verleden tijd.

De Telegraaf onthult namelijk op zaterdagochtend: “Juventus lijkt een stokje te steken voor het geplande huwelijk tussen Matthijs de Ligt (19) en Paris Saint-Germain. De Oude Dame verleidt de verdediger van Ajax met een nauwelijks te weigeren contractvoorstel en de charmes van sterspeler Cristiano Ronaldo om naar Turijn te komen. Niets leek een transfer van De Ligt naar PSG in de weg te staan. De Fransen mogen nog steeds niet helemaal worden afgeschreven. Maar goed ingevoerde bronnen rondom de speler én Juventus melden inmiddels dat de Italianen op dit moment de beste papieren hebben en bereid zijn meer dan 70 miljoen euro naar Ajax over te maken.”

De landskampioen van de Serie A heeft vermoedelijk een gepeperd contractvoorstel neergelegd bij De Ligts zaakwaarnemer Mino Raiola: “Bij PSG circuleerden salarissen van vijftien miljoen euro vast en vijf miljoen euro variabel. Sommen die nooit officieel werden bevestigd. Maar Raiola kennende zal het genoemde bedrag dicht bij de waarheid liggen. De Italiaan staat erom bekend voor zijn spelers en zichzelf altijd het onderste uit de kan te halen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.