Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax krijgt duidelijkheid over ‘ruildeal’ met Moise Kean’

Ajax heeft duidelijkheid gekregen over de ruildeal tussen Matthijs de Ligt en Moise Kean. Volgens het medium La Stampe is hier namelijk helemaal geen sprake  van.

La Gazzetta dello Sport claimde dinsdag dat Juventus Kean wil betrekken in de onderhandelingen met Ajax. Het andere Italiaanse medium spreekt dit nu tegen. De grootmacht uit Turijn lijkt de Amsterdammers alléén overstag te kunnen krijgen door te voldoen aan de vraagprijs van 70 tot 80 miljoen euro.

De Ligt maakt op korte termijn zijn definitieve beslissing bekend. Naast Juventus worden FC Barcelona en Paris Saint-Germain ook nog steeds als kandidaten genoemd, maar de ‘Oude Dame’ heeft nu de beste papieren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.