Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Perr Schuurs kan binnenlandse transfer maken’

Ajax-verdediger Perr Schuurs kan een binnenlandse transfer gaan maken. Willem II wil hem namelijk op huurbasis gaan overnemen van de Amsterdammers. Dit weet de website Ajax Inside te melden.

Ajax houdt voorlopig echter nog de boot af, weet de site. ‘Ajax zou vooralsnog niet willen meewerken omdat er belangrijke voorronde Champions League wedstrijden op de rol staan. Bovendien is het aanblijven van enkele bepalende spelers zoals Matthijs De Ligt onzeker. Hoewel er voor Schuurs allerminst een basisplek in zit houden de Amsterdammers wel een slag om de arm met het oog op blessures en transfers. Willem II zit daarom in de wachtkamer.’

‘De Tilburgers onderhouden een prima band met Ajax na de transfer van Frenkie De Jong. Ook technisch manager Marc Overmars heeft een verleden bij de club. Daarnaast is het een pre dat er op natuurgras wordt gespeeld. Ajax leent geen spelers meer uit aan clubs die hun thuiswedstrijden afwerken op kunstgras. De Brabanders informeerden eerder ook al naar de mogelijkheid om Kasper Dolberg te huren als vervanger van Isak maar kreeg nul op het rekest. Wel maakte Ché Nunnely een definitieve transfer naar de Tricolores’, schrijft Ajax Inside tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.