Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan plaatst bod van 20 miljoen op Mitchell Dijks’

Mitchell Dijks heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld bij het Italiaanse Bologna. Nu is zelfs AC Milan in hem geinteresseerd dat 20 miljoen euro voor hem over heeft. Bolgna heeft een spoedberaad belegd om te praten over een vertrek.

De Telegraaf schrijft op woensdagmorgen: “Bologna is in verlegenheid gebracht door verregaande belangstelling voor Mitchell Dijks (26). Daarom heeft vandaag spoedberaad plaats over de linksback die door meerdere clubs uit de Serie A wordt begeerd. Naar verluidt heeft AC Milan al een bod rond de 20 miljoen euro uitgebracht. Bij het overleg in Bologna is ook Dijks’ zaakwaarnemer Dick van Burik aanwezig.”

Een paar maanden geleden vertelde Dijks dat hij zich in Italië als een vis in het water voelt: “Ik voel me op mijn gemak in het team, ondanks het feit dat ik het Italiaans nog niet helemaal onder de knie heb. Ik volg Italiaanse lessen want bijna niemand spreekt hier Engels. Toch is iedereen heel vriendelijk en open waardoor ik me heel erg thuis voel in Italië. Dat komt mede ook door het eten, want dat is hier echt heerlijk.”

Toch leeft hij niet het zogenaamde bella vita: “Wat dat betreft is het hier allemaal heel professioneel. Je leeft echt een monnikenleven. Ik voel mezelf wekelijks vooruitgaan. Ook fysiek ben ik steeds sterker aan het worden en aanvallend kan ik nog meer mijn ding doen omdat ik zoveel energie heb. Dat was in mijn Ajax-tijd wellicht toch anders.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.