Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Felipe Mazzu overweegt opvallende nieuwe aanvoerder bij Genk’

Afgelopen seizoen was Alejandro Pozuelo aanvoerder bij Genk maar hij vertrok tussentijds. Vervolgens werd de band doorgeschoven naar Leandro Trossard maar hij is ook inmiddels vertrokken bij de landskampioen.

En dus is het aan kersverse coach Felice Mazzu om een nieuwe aanvoerder aan te duiden. Ruslan Malinovskyi zou in principe in aanmerking kunnen komen, maar de Oekraïner heeft al duidelijk laten weten dat hij absoluut wil vertrekken en zo’n vertrekwens is uiteraard geen goede basis voor het kapiteinschap. Ook Sander Berge en Ally Samatta dreigen deze zomer te verkassen bij de landskampioen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Daardoor lijkt Danny Vukovic een geschikte kandidaat om Trossard op te volgen. Maar volgens Sport/Voetbalmagazine doet ook de naam van Sébastien Dewaest de ronde. Een jaar geleden zou daar nog hard mee gelachen worden, maar de verdediger heeft een beresterk seizoen achter de rug en wierp zich op tot een steunpilaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.