Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vincent Janssen kan overstap maken naar Mexicaanse competitie’

Nu Luuk de Jong een contract heeft getekend bij Sevilla schakelt de Mexicaanse club Monterrey door naar een andere spits. Ze willen namelijk Vincent Janssen proberen over te nemen van Tottenham Hotspur.

De Spurs betaalden een paar jaar geleden 22 miljoen euro aan AZ voor de diensten van de spits, maar directeur Daniel Levy zou nu bereid zijn om verlies te maken op de voetballer, omdat hij anders gewoonweg niet te slijten is. Monterrey kunnen we niet uitvlakken als bestemming, want de Liga MX is behoorlijk in opkomst en er worden torenhoge salarissen betaald in Mexico. De vraagprijs van Tottenham voor Janssen is hoogstwaarschijnlijk totaal geen probleem.

In het recente verleden werd Janssen ook een paar keer genoemd bij PSV, als opvolger van De Jong, maar het lijkt erop dat oefenmeester Mark van Bommel Donyell Malen en Sam Lammers de kans gaat geven. De Eindhovenaren hopen zich vooral defensief te versterken.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.