Voetbal4u.com

Jupiler League Royal Antwerp troeft Standard Luik af: “Dit is niet mijn eindstation”

Royal Antwerp presenteerde onlangs een nieuwe speler in de persoon van Junior Pius. Hij komt over van de Portugese tweedeklasser Paços de Ferreira en ze betaalden één miljoen euro om de concurrentie te snel af te zijn.

Want die was er volgens Pius zelf voldoende. “Olympiakos kwam eerst op de proppen. Standard sprak ook met mijn makelaar, maar Antwerp zette de grote middelen in. Ik wist dat ik niet langer hoefde te wachten”, vertelt hij daarover in Het Laatste Nieuws.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

En Pius mikt hoog. “Ik kan nu al haast met zekerheid zeggen dat Antwerp met mij erbij volgend seizoen minder goals zal slikken. Ik ben een harde en zal me laten respecteren. Ik wil tonen dat Antwerp de juiste man haalde én dat dit niet mijn eindstation is. Ik kan nog veel hoger. Ik denk dat ik bij één van de top vijf clubs uit Europa kan spelen. Daar heb ik het potentieel voor.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.