Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax praat met Italiaanse grootmacht over inkomende transfer’

Ajax wil nog altijd Moise Kean proberen over te nemen van Juventus. Dit weet het medium La Gazzetta dello Sport te melden.

Al bijna een jaar worden Ajax en Kean regelmatig aan elkaar gelinkt. Vooralsnog bleef het bij losse flodders, maar de Italiaanse sportkrant stelt dat er inmiddels gesprekken gaande zijn over een eventuele deal. Daarbij valt de uitkomst overigens nog niet te voorspellen.

Eerder werd gesuggereerd dat Kean deel gaat uitmaken van de megadeal rond Matthijs de Ligt. De Ajax-aanvoerder, net als de Italiaan cliënt van Mino Raiola, heeft daar echter niets mee te maken. Ajax en Juventus zien deze twee potentiële transfers los van elkaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.