Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt alleen naar Juventus, als Moise Kean naar Amsterdam komt’

Ajax en Juventus komen er maar niet uit inzake de transfer van Matthijs de Ligt. De club uit Turijn wil namelijk te weinig betalen voor de mandekker. Een som van 55 miljoen plus 10 miljoen aan bonussen is lang niet genoeg voor de Amsterdammers. Toch blijven ze in onderhndeling en zijn er nog diverse scenario’s denkbaar.

La Gazzetta dello Sport schrijft vandaag dat directeur voetbalzaken Marc Overmars in principe wel bereid is om akkoord te gaan met de relatief geringe aanbieding van De Oude Dame, maar dan moet Moise Kean de omgekeerde weg bewandelen. Het zou overigens niet om een ruildeal gaan: de landskampioen van de Serie A moet er alleen voor zorgen dat de jonge international van het Italiaanse nationale team voor een zacht prijsje naar de Johan Cruijff ArenA komt.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.