Voetbal4u.com

‘De Oude Dame speelt vies De Ligt-spelletje met Ajax’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Matthijs de Ligt is nog steeds speler van Ajax. Hoewel Juventus al geruime tijd met hem bezig is is er nog steeds geen akkoord tussen beide partijen. Ajax verlangt de vraagprijs van 75 miljoen en Juventus wil daaronder gaan zitten. Dit weet journalist Fabrizio Romano van Sky Sport Italia te melden.

Onlangs bood de landskampioen 55 miljoen euro vast plus 10 miljoen euro variabel voor de diensten van De Ligt, waar directeur voetbalzaken Marc Overmars hoopt op een bedrag van meer dan 80 miljoen euro. Romano stelt dat Juventus denkt dat het zich dit kan veroorloven omdat er al een principeakkoord op tafel ligt met de speler in kwestie. De stopper is akkoord gegaan met een contractvoorstel en heeft zijn zinnen gezet op een verhuizing naar Turijn, waardoor het makkelijker is om druk uit te oefenen op Ajax.

De Ligt zou zelfs al gebeld hebben met Maurizio Sarri, de nieuwe oefenmeester van Juventus, die in het voorbije seizoen nog de Europa League won met Chelsea. De Oude Dame gooit dus alles in de strijd om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk wordt betaald voor de verdediger…Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *