Voetbal4u.com

Eredivisie Leroy Fer verschijnt op het trainingsveld van Feyenoord

Leroy Fer gaat de komende weken meetrainen met Feyenoord. Dit schrijft de club namelijk op haar website.

‘Leroy Fer gaat de komende tijd meetrainen met de selectie van Feyenoord. Bij de club waar hij werd opgeleid, doorbrak en acht seizoenen geleden vertrok, wil de 29-jarige middenvelder zo volledig herstellen van zijn laatste blessure en weer wedstrijdfit worden. Feyenoord werkt hier graag aan mee en de speler gaat morgen dan ook direct mee op trainingskamp naar Oostenrijk. Fer en Feyenoord benadrukken dat er op dit moment geen sprake is van een contractuele situatie.’

‘Leroy Fer en Feyenoord hebben een lange geschiedenis met elkaar. Op het moment dat de middenvelder op zeventienjarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal, maakte hij al acht jaar deel uit van de jeugdopleiding. Van 2007 tot 2011 speelde Fer in totaal 104 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij veertien keer scoorde en uitgroeide tot international’, schrijven de Rotterdammers op hun website.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.