Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Berghuis dicht bij akkoord over nieuw contract bij Feyenoord’

Volgens RTV Rijnmond is Steven Berghuis dicht bij een nieuw akkoord met Feyenoord over een nieuw contract. Hij zou zijn handtekening kunnen zetten onder een verbintenis tot 2022 met verbeterde voorwaarden. Hij zal komend seizoen bovendien de kans krijgen als aanvallende middenvelder en met rugnummer 10 gaan spelen.

RTV Rijnmond meldt daarnaast ook dat Luciano Narsingh een contract voor twee jaar kan tekenen in De Kuip en hij voor de positie als rechtsbuiten gehaald zal worden. Vrijdag zal de aanvaller bij Feyenoord een medische keuring ondergaan.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.