Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet miljoenen betalen als het Vaclav Cerny wil terugkopen’

Mocht Vaclav Cerny furore gaan maken bij FC Utrecht dan moet Ajax miljoenen op tafel gaan leggen om hem terug te halen. De Telegraaf schrijft op dinsdagochtend: “Ajax heeft bij de verkoop van Vaclav Cerny aan FC Utrecht een terugkoopoptie bedongen. Die ligt ruim boven de 5 miljoen euro, zodat de Utrechters, als Ajax gebruik maakt van de optie, toch verzekerd zijn van een mooi rendement. FC Utrecht heeft nu 900.000 euro betaald voor de Tsjechische aanvaller, die als grote belofte werd binnengehaald in Amsterdam, maar de afgelopen jaren door blessures op de achtergrond was geraakt.”

De krant vervolgt: “Na ondertekening van zijn driejarige contract stapte Cerny direct in de bus naar het trainingskamp in het Duitse Harsewinkel. Daar schaaft trainer John van den Brom verder aan zijn elftal, dat over twee weken de eerste belangrijke Europese voorrondewedstrijd speelt tegen het Bosnische HSK Zrjinski of het Macedonische Akademija Pandev.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.