Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus niet blij met De Ligt-actie van Marc Overmars’

De Italiaanse grootmacht Juventus is niet blij met Marc Overmars. De technisch directeur van Ajax blijkt namelijk een zeer moeilijke onderhandelingspartner. Ajax wil 75 miljoen voor haar sterspeler en is niet bereid om hem voor minder te laten gaan.

Volgens de Italiaanse media heeft De Oude Dame zijn bod op Matthijs de Ligt inmiddels verhoogd naar 67 miljoen euro, maar naar verluidt wil Overmars geen duimbreed toegeven. In de Johan Cruijff ArenA is men van mening dat de centrumverdediger minimaal 75 miljoen euro op zou moeten leveren en daar valt gewoonweg niet op af te dingen.

Een paar dagen geleden konden we iets lezen over een afspraak tussen De Ligt en Ajax over een transferprijs van 50 miljoen euro, maar daar is de voormalige buitenspeler van het Nederlands elftal klaarblijkelijk niet van onder de indruk geraakt. Wil Juventus zijn doelwit presenteren voordat de selectie van de Amsterdammers op trainingskamp gaat naar Oostenrijk, dan zullen de Italianen gewoonweg moeten voldoen aan de vraagprijs die Overmars hanteert.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.