Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV moet transferrecord breken om Steven Berghuis over te nemen’

Dat PSV geinteresseerd is in Feyenoord Steven Berghuis is geen geheim maar als ze hem daadwerkelijk willen kopen van de Rotterdammers dan zal er flink moeten worden betaald. Feyenoord verlangt namelijk niet minder dan 20 miljoen euro voor haar smaakmaker.

Het is niet waarschijnlijk dat PSV hier gehoor aan geeft. Doen de Eindhovenaren dit wel, dan wordt Berghuis namelijk de duurste speler in de clubgeschiedenis. Op dit moment staat het record nog op naam van Mateja Kezman, die voor 14 miljoen euro overkwam van Partizan Belgrado.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.