Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax verrast en houdt ook David Neres langer in Amsterdam’

In navolging van Dusan Tadic gaat ook David Neres voor een langer verblijf bij Ajax. Het medium Yahoo Sport weet te melden dat de Braziliaan op korte termijn zijn handtekening zal gaan zetten onder een nieuw sterkverbeterd contract.

Dat is overigens tegen het zere been van São Paolo, de oude club van de vleugelspits, dat gerekend had op een mooie miljoenenbonus. De Brazilianen beschikken over een vet doorverkooppercentage en hadden verwacht minstens 10 miljoen euro te gaan verdienen gedurende deze transferperiode.

Het bovengenoemde medium weet dat Atlético Madrid ergens in de afgelopen weken een officieel bod uitbracht van 40 miljoen euro voor de diensten van Neres, maar dat werd zonder pardon richting de prullenbak verwezen door Overmars. Nu lijkt het er dus zelfs op dat de Braziliaan ‘gewoon’ in de ArenA blijft voetballen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.