Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Riechedly Bazoer voor drie jaar naar Vitesse

De nieuwe club van Riechedly Bazoer is bekend. Hij gaat de komende drie jaren voetballen voor Vitesse. Dit weet de Telegraaf te melden.

Bazoer speelde het voorbije seizoen al op huurbasis voor FC Utrecht. De middenvelder met Ajax-verleden was overbodig bij de Bundesliga-club en werd na een uitleenperiode weggestuurd bij FC Porto. Een langer verblijf in de Domstad zat er niet in, maar met de Arnhemmers heeft hij dus toch weer een plek in de Eredivisie te pakken.

Er is een akkoord voor drie seizoenen en de medische keuring moet nog plaatsvinden. Het medium schrijft: “Vitesse is er nu in geslaagd om de oud-speler van Ajax definitief over te nemen. Die mogelijkheid ontstond nadat VfL Wolfsburg bereid bleek mee te werken aan een transfer. Het was de uitdrukkelijke wens van Bazoer om in de Eredivisie actief te blijven. Ook vanuit Spanje, Duitsland, Italië en Engeland was er volop belangstelling voor de speler, die onder Dick Advocaat international was.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.