Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet 30 miljoen betalen voor Moise Kean’

Ajax is gecharmeerd van Juventus-spits Moise Kean en de speler zelf ziet een vertrek naar Amsterdam ook wel zitten. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

Er was eventjes sprake van dat de kersverse international van Italië misschien onderdeel uit zou gaan maken van de deal rond Matthijs de Ligt, die naar het Allianz Stadium in Turijn transfereert. Dat is zeker niet het geval, maar dat betekent niet dat directeur voetbalzaken Marc Overmars al helemaal afgehaakt is.

Het is niet waarschijnlijk dat Kean definitief naar onze hoofdstad transfereert, want hij kost minimaal 30 miljoen euro en dat is een bedrag dat Ajax niet zo een-twee-drie op tafel zal leggen, alhoewel het ook weer niet helemaal uitgesloten wordt. Een huurperiode van één à twee jaar spreekt wat meer tot de verbeelding, zeker omdat het talent in kwestie over een enorme groeipotentie beschikt, waardoor De Oude Dame hem eigenlijk niet kwijt wil.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.