Voetbal4u.com

Eredivisie DEAL IS ROND: ‘Juventus betaalt 67 miljoen euro voor Matthijs de Ligt’

Ajax en Juventus zijn er zo goed als uit wat betreft de transfersom voor Matthijs de Ligt. De Oude Dame betaalt een vast bedrag van 67 miljoen euro dat met bonussen kan oplopen tot 75 miljoen. Volgens La Gazzetta dello Sport vliegt De Ligt snel naar Turijn om de laatste puntjes op de i te zetten.

Marc Overmars doet dus een klein beetje water bij de wijn om ervoor te zorgen dat de deal vriendschappelijk afgerond kan worden. Eerder claimde het kamp van De Ligt dat er een afspraak bestond over een transfersom van 50 miljoen euro, maar dat is dus van tafel geveegd in de Johan Cruijff ArenA.

De grote winnaar van deze deal is De Ligt zelf, die een nettojaarsalaris van 12 miljoen euro gaat verdienen in het Allianz Stadium. Daarmee hoeft hij alleen Cristiano Ronaldo voor zich te dulden op de loonlijst: spelers als Paulo Dybala, Giorgio Chiellini en Douglas Costa steekt hij voorbij.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.