Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Racing Genk betaalt recordbedrag voor Ianis Hagi’

KRC Genk heeft voor een enorme stunt gezorgt in transferland door een akkoord te hebben bereikt met Ianis Hagi.Het Roemeense toptalent was in beeld bij verschillende grote clubs in Europa, maar zou nu toch voor de Luminus Arena kiezen.

En de transfer lijkt zelfs eerstdaags al afgerond te kunnen worden. Hagi landde donderdagavond immers op Zaventem, zo blijkt uit verschillende beelden die circuleren op de sociale media. De spelmaker werd geflankeerd door zijn vader en tevens coach bij Viitorul: de legendarische ex-speler Gheorghe Hagi.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Om de komst van Hagi te bekostigen moest Racing wel diep in de buidel tasten. Volgens VTM Nieuws schommelt de transfersom immers rond de tien miljoen euro. En daarmee zou het eigen transferrecord al voor de tweede keer in deze mercato verbroken worden. Eerder deed de landskampioen dat ook al voor Theo Bongonda, die voor zo’n 7 miljoen euro van Zulte Waregem werd overgenomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML