Voetbal4u.com

Jupiler League RSCA heeft opvolger Thomas Didillon al beet

Het is de vraag of doelman Thomas Didillon aankomend seizoen nog zal keepen voor Anderlecht. Hij was één van weinige spelers die kon zeggen een constant seizoen te hebben gehad.

Franse media melden namelijk dat Didillon concrete interesse geniet van Stade Rennes, en dat Anderlecht mee wil werken aan een transfer van hun doelman. Daarbij moet wel boter voor de vis komen, paars-wit wil minstens 5 miljoen euro voor Didillon. De initiële aankoopprijs vorig jaar was 2,2 miljoen euro, Anderlecht kan financieel dus een erg knappe zaak doen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Op sportief vlak lijkt het vertrek van Didillon dan meer een aderlating. Als hij zou vertrekken dan heeft Anderlecht met Davy Roef en Frank Boeckx in principe nog 2 potentiële eerste doelmannen over. Het Nieuwsblad weet dat Roef zich profileerde in de gewonnen oefenmatch tegen Benfica, en dat hij wellicht nog meer kansen zal krijgen. Anderlecht zal daarom wellicht niet de transfermarkt op moeten om een vervanger te halen voor Didillon.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML