Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax bezig met transferstunt uit grote competitie’

Ajax hoopt deze zomer te kunnen stunten met de komst van een spits. De Italiaanse grootmacht wil namelijk ruimte maken voor de komst van Mauro Icardi en daardoor zou Moise Kean mogen vertrekken.

De NOS heeft met journalist Luca Bianchin van La Gazzetta dello Sport gesproken en schrijft op zaterdagmorgen: “Volgens Bianchin is Ajax de belangrijkste kandidaat om spits Moise Kean van Juventus over te nemen. De Italiaans international (19) heeft nog een contract voor een seizoen. Juventus wil hem graag verkopen om snel wat geld los te krijgen voor Mauro Icardi (Inter), maar wil in de deal voor de tienersensatie van afgelopen jaar wel een terugkoopclausule bedingen.”

Het zou een behoorlijke stunt zijn als het Overmars daadwerkelijk lukt om Kean binnen te hengelen. Ajax wordt eigenlijk al jaren in verband gebracht met de jonge international van het Italiaanse nationale team, maar in het voorbije seizoen brak Kean daadwerkelijk door in de Serie A. Zijn transferwaarde wordt geschat op zo’n 40 miljoen euro, maar hij ligt nog maar één jaar onder contract in Turijn…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.