Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Leroy Fer is een absolute aanwinst voor Feyenoord’

Ali Boussaboun voormalig speler van Feyenoord vind dat de Rotterdammers moeten toehappen om Leroy Fer vast te leggen. De middenvelder zou volgens hem iets extra’s kunnen brengen.

Fer traint momenteel mee met de stadionclub, maar weet nog niet of hij een contract krijgt aangeboden. Volgens Boussaboun zou de clubleiding er goed aan doen om de middenvelder te strikken. “Leroy Fer kennende zal hij een aanwinst zijn voor Feyenoord. Honderd procent”, is Boussaboun stellig bij FOX Sports. “Die jongen brengt iets extra’s. Hij heeft scorend vermogen en is een echte box-to-box-speler. Hij heeft ook heel veel ervaring opgedaan in de Premier League. Als Feyenoord hem kan binnenhalen, zou ik dat echt niet nalaten.”

Boussaboun zou de 29-jarige Fer, die tussen 2007 en 2011 al voor Feyenoord uitkwam, gebruiken als aanvallende middenvelder. “Hij is iemand die doelpunten kan maken, dus je wilt hem in de zestien van de tegenstander hebben. Ik zou hem niet als verdedigende middenvelder gebruiken.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.