Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Genk legt zeven miljoen neer voor 22-jarige Roemeens middenvelder’

Regerend landskampioen KRC Genk wordt weer aan een nieuwe speler gelinkt. Volgens het Roemeense Digisport heeft Genk interesse in de 22-jarige Roemeense middenvelder Alex Cicâldău. De speler, die een vervanger voor Sander Berge zou kunnen zijn, geniet wel interesse van heel wat andere ploegen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Napoli, Sevilla en Sassuolo volgen hem ook en enkele weken geleden was Standard even in de markt. De speler van Craiova ligt nog één jaar onder contract, maar toch willen ze daar zeven miljoen euro voor de speler. Dat lijkt echter veel te hoog gegrepen wegens zijn contractsituatie. Bij Genk zou hij met Ianis Hagi en Vladimir Screciu twee landgenoten tegen het lijf lopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.