Voetbal4u.com

Eredivisie Zlatan over Ajax-supporters: ‘Eerst floten ze , en later huilden ze’

Zlatan Ibrahimovic speelt op zijn gerespecteerde leeftijd nog altijd de pannen van het dak in het voetbal. Op het moment doet hij dat bij LA Galaxy maar in een andere hoedanigheid ziet hij zichzelf nog wel eens terugkeren bij zijn oude club Ajax.

In een interview met De Telegraaf vertelt hij met een knipoog: “Normaal gesproken keer ik niet terug naar clubs waar ik al heb gespeeld, maar misschien kan ik na mijn carrière wel directeur worden bij Ajax. Dan zou ik beter werk leveren dan iedereen die daar nu zit.”

Formule1
Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Zlatan denkt nog best vaak terug aan zijn tijd in de Nederlandse hoofdstad, maar niet aan zijn slalom tegen NAC Breda in 2004: “Nee, want dat is wie ik ben. Het maken van dat soort goals is normaal voor mij. Ik heb het vooral heel fijn gehad in Nederland. In het begin floten sommige supporters me uit, maar ze huilden toen ik de club verliet. Ik was the last man standing.”

Ibrahimovic gaat verder: “Ajax is nog steeds mijn club in Nederland en ik ben trots dat ik er onderdeel van ben geweest. Zeker als ik zie hoe ze zich nu presenteren in Europa. Ze hebben gedaan wat niemand had verwacht en produceren spelers die ze voorheen altijd produceerden. Prachtig om te zien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.