Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax overleeft couppoging op Edson Alvarez’

In het verleden wist Ajax al een paar achter het net te vissen wat betreft spelers die op het laatste moment weggekaapt werden en ook op Edson Alvarez was dit bijna het geval geweest. Alleen wat bij Richarlison en Diego Lainez wel lukte is deze keer mislukt. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant onthult op dinsdagochtend: “Ajax bereikte inmiddels een mondeling akkoord met Club América over de transfersom van Matthijs de Ligts opvolger Álvarez, die zoals contractueel vastgelegd 17 miljoen dollar, iets meer dan 15 miljoen euro, bedraagt. De afspraken worden op dit moment door de juristen op papier gezet. Zodra dat is gelukt, stapt de Mexicaanse international, die vorige week ten koste van de Verenigde Staten de Gold Cup won, op het vliegtuig naar Nederland om een persoonlijk akkoord te sluiten. Het opstellen van het contract lijkt een formaliteit.”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Men vervolgt: “Zodra Álvarez is gepresenteerd, zal Overmars opgelucht ademhalen. De Ajax-directeur lag lang op pole position voor het Mexicaanse talent, maar het werd door het papierwerk van de transfer van De Ligt alsnog een race tegen de klok. Wolverhampton Wanderers reisde voor de ultieme couppoging zelfs naar de Gold Cup in de Verenigde Staten, maar kreeg net als Crystal Palace en West Ham United nul op het rekest.”

Er lag nog een kaper op de kust: “Overmars’ grootste concurrentie kwam van AS Roma. De Italianen wilden heel ver gaan om Alvarez in te lijven, maar de speler zelf bepaalde zijn keuze op Ajax. Het succesvolle Champions League-jaar én de megatransfers van De Ligt en Frenkie de Jong lijken als een magneet op buitenlandse spelers te werken. Zij zien Ajax als de ideale tussenstap naar de Europese top.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.