Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoorder kan ‘droomtransfer’ maken

Eerder deze week werd bekend dat het Braziliaanse Palmeiras een oogje zou hebben op Feyenoord-verdediger Eric Botteghin. Mocht deze interesse daadwerkelijk naar een transfer leiden dan zou er een langgekoesterde wens van de mandekker in vervulling gaan.

In het verleden gaf hij namelijk meermaals aan dat hij nog wel een keer in de Braziliaanse competitie wilde spelen. Palmeiras is daarnaast een heel erg aantrekkelijke club, want de ploeg staat momenteel eerste in de Serie A. Daar komt nog eens bij dat er in de regel goed betaald wordt in het vaderland van Botteghin.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

De stopper heeft nog een contract tot medio 2020 in De Kuip en dus zal er voor hem betaald moeten worden. Daar zijn nog geen details over bekend, al zijn de Braziliaanse media er wel heel erg druk mee.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.