Voetbal4u.com

‘Management Steven Berghuis doet Feyenoord dringend verzoek’

PSV wil werk maken van de komst van Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis en nu heeft het management van de speler een verzoek ingediend bij de directie van Feyenoord.

Voetbal International schrijft: “Het management van Steven Berghuis heeft Feyenoord verzocht aan tafel te gaan met PSV om een transfer van de aanvaller naar Eindhoven bespreekbaar te maken. De vice-kampioen vroeg eerder al een prijsindicatie en kreeg toen te horen dat de speler niet te koop is. Niettemin wil PSV nu toch snel doorpakken.”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Voor de Rotterdammers komt dit verzoek ‘ongelegen’, zo weet VI. “De club zit in een lastige positie. Berghuis zou geld kunnen opleveren waarmee Feyenoord zelf iets kan ondernemen op de transfermarkt, maar tegelijk wil de club de nieuwe trainer Jaap Stam niet meteen beroven van zijn beste speler.”

Feyenoord vindt Berghuis nog altijd onverkoopbaar. “Maar het feit dat management beide club aan tafel wil krijgen, zegt ook iets over de plannen van Berghuis zelf. Hij staat niet onwelwillend tegenover een vertrek naar Eindhoven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *