Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV strijd om handtekening van 21-jarige Olivier Boscagli’

Volgens de Telegraaf wil PSV zich graag versterken met de 21-jarige Olivier Boscagli. Hij is een linksbenige verdediger die speelt voor het Franse Nice. Hij kan als centrale verdediger en als linksback uit de voeten.

Onlangs speelde hij met Nice nog tegen PSV tijdens het trainingskamp in Zwitserland. Dat duel eindigde in een 3-2 overwinning voor Nice. Boscagli, die al langer werd gevolgd door PSV, gaf toen twee assists.”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Men vervolgt: “PSV kan versterking in de defensie goed gebruiken. Met Toni Lato werd al een linksback gehuurd van Valencia. Daniel Schwaab (transfervrij vertrokken), Angelino (Manchester City) en Aziz Behich (Basaksehir) trokken de deur in Eindhoven echter achter zich dicht. De club hoopt ook nog een andere centrale verdediger aan te trekken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.