Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars heeft boodschap voor Steven Bergwijn en PSV

Ajax is nog altijd gecharmeerd van PSV-flitser Steven Bergwijn. Toch hoeven de Eindhovenaren voorlopig niet een belletje te verwachten vanuit Amsterdam. Zij hebben op het moment namelijk genoeg aanvallers rondlopen.

In een interview met het Algemeen Dagblad vertelt directeur voetbalzaken Marc Overmars over Bergwijn: “Dat is een interessante speler voor Ajax. Maar we moeten ook kijken naar de huidige situatie. Voorin hebben we de zaken goed voor elkaar. We zitten ruim in de spelers. Ik ben voorstander van aanvallend voetbal, maar om nou met zes aanvallers, drie middenvelders en één verdediger te gaan spelen… Er zal dus eerst een speler moeten vertrekken. Dat is tegelijkertijd het moeilijke aan die lange transferperiode. Transfers staan los van elkaar, maar hangen wel nauw met elkaar samen.”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Misschien vertrekt David Neres wel uit onze hoofdstad: “Volgende week gaan we met de begeleiding van David Neres om de tafel. Voor hem is één club (Atlético Madrid, red.) met een bod concreet. Daar gaan we dan over praten, maar het is wel de bedoeling dat wij als Ajax leidend zijn. Afgelopen winter kon hij weg naar China, maar hebben we hem niet laten gaan. Kijk eens hoe dat voor Ajax, maar ook voor hem, heeft uitgepakt. Hij is nu international van Brazilië. De ontwikkeling van Neres is de verdienste van Ajax, van het team en zeker van trainer Erik ten Hag. Dat mag nu ook wel een rol spelen, maar ik begrijp dat er met zijn achtergrond ook anders naar wordt gekeken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.