Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht wil nog een elftal spelers verkopen’

Anderlecht wil een grote schoonmaak gaan houden binnen de selectie. Daarom mogen maar liefst elf spelers vertrekken bij de club. RSCA nam ondertussen al afscheid van Ognjen Vranjes (AEK), Hannes Delcroix (RKC), Silvère Ganvoula (Bochum) en Dennis Appiah (Nantes). Daarnaast zou Aristote Nkaka op weg zijn naar Almeria en lijkt Kara Mbodj in Qatar aan de slag te gaan. Maar dat is niet voldoende. Volgens Le Soir zou de club liefst nog een elftal spelers willen verkopen voor eind augustus.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Het meest delicate dossier is volgens de krant dat van Adrien Trebel. De middenvelder is een grootverdiener bij Paars-Wit en de club zou graag van dat zware contract verlost zijn. Maar door dat hoge salaris worden heel wat geïnteresseerde ploegen net afgeschrikt. Bovendien spelen zijn leeftijd, de Fransman is inmiddels toch alweer 28 jaar, en blessuregevoeligheid niet in zijn voordeel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.