Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Transferoorlog bij Blauw/Zwart dreigt te escaleren’

Het is al een tijdje duidelijk dat middenvelder Marvelous Nakamba zijn zinnen heeft gezet op een vertrek bij Club Brugge. Maar de Blauw/Zwarten zijn niet zomaar van plan om hem zomaar van de hand te doen. Ze willen een grote zak geld voor hem en daarom is er nog geen sprake van een akkoord. Iets wat dan weer voor de nodige frustratie zorgt in het kamp-Nakamba. Om extra druk te zetten stuurde de middenvelder maandag dan ook zijn kat naar training.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

En het lijkt er niet op dat er snel een einde komt aan dit conflict. Zo schrijft Het Laatste Nieuws dat Nakamba voorlopig niet van plan is om meteen terug te keren. Club neemt voorlopig dan weer geen al te drastische maatregelen, maar zou wel al een aangetekend schrijven hebben verstuurd, waarin de Zimbabwaan op zijn plichten wordt gewezen. Aston Villa en FC Köln blijven ondertussen op de loer liggen, maar het lijkt er niet op dat Club de transfersom snel zal laten zakken. Wordt dus zeker nog vervolgd!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.