Voetbal4u.com

‘Ajax legt bod op tafel bij Bundesliga-club’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax heeft interesse in een speler uit de Bundeliga. Volgens het medium ESPN gaat het om de 18-jarige Alex Méndez. De in Los Angeles geboren middenvelder brak door in het shirt van LA Galaxy en verhuisde afgelopen januari naar SC Freiburg. In Duitsland heeft men hoge verwachtingen van Méndez, maar mogelijk dreigt deze zomer alweer een vertrek. Ajax en Real Madrid zouden hem hebben gescout tijdens het recente jeugd-WK.

Met name de Amsterdammers zijn naar verluidt serieus geïnteresseerd. Méndez hoopt deze zomer te horen of hij in aanmerking komt voor speeltijd bij Freiburg komend seizoen, maar het genoemde medium schrijft dat Ajax mogelijk ‘te goed is’ om af te wijzen.

Naar verluidt heeft Ajax eerder zelfs al een bod neergelegd voor Méndez. Een transfer is naar verluidt zeker niet in een afrondende fase, maar ESPN noemt de interesse uit onze hoofdstad serieus.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *