Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Felice Mazzu kiest voor één aanwinst in vernieuwde opstelling Genk’

Vanavond staat de Belgische supercup op de kalender. Landskampioen Genk speelt dan tegen bekerwinnaar KV Mechelen. Er zal vooral worden uitgekeken over hoe de Limburgers voor de dag zullen gaan komen.

Want waar Mechelen vooral teert op de automatismen van vorig seizoen, werden bij Genk toch een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd. Trainer Philippe Clement trok immers naar Club Brugge en ook kampioenmakers Leandro Trossard, Ruslan Malinovskyi en Joseph Aidoo zochten inmiddels andere oorden op. Daar tegenover haalde Racing met onder meer Ianis Hagi, Theo Bongonda en Carlos Cuesta wel verschillende veelbelovende nieuwkomers in huis.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Van die nieuwe namen lijkt enkel Cuesta te mogen starten in de Supercup. Coach Felice Mazzu kan immers geen beroep op Bongonda en Stephen Odey, ook Joakim Maehle is onvoldoende fit. Hagi begint naar alle waarschijnlijkheid op de bank. Op het middenveld kiest Mazzu dus wellicht voor de driehoek Heynen-Berge-Piotrowski. Benson en Ito, die beiden een goede indruk achterlieten tijdens de voorbereiding, nemen de flanken voor zich.

Vermoedelijke opstelling Genk

Vukovic; Uronen, Cuesta, Dewaest, De Norre; Piotrowski, Heynen, Berge; Ito, Samatta, BensonLaat een reactie achter

Your email address will not be published.