Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord maakt minimale prijs kenbaar voor Steven Berghuis’

PSV wil graag Steven Berghuis overnemen van Feyenoord maar dan zal er wel een aanzienlijk bedrag moeten worden overgemaakt. De Rotterdammers zijn niet van plan om hem zomaar te laten gaan.

“Hij heeft natuurlijk met zijn volle verstand een contract getekend en heeft nog een doorlopend contract, maar we weten allemaal hoe het werkt in de voetballerij”, stelt clubwatcher Dennis van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond. “Als PSV echt met een serieus bod komt, dan moet Feyenoord uiteindelijk wel met PSV om de tafel.”

Van Eersel vervolgt: “Dat houden ze nu nog af, ze zeggen dat hij niet te koop is, maar als Feyenoord echt een serieus bod krijgt voor hun beste speler en dan bedoel ik niet onder de tien miljoen, dan gaat Feyenoord uiteindelijk ook met PSV om de tafel.”

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.