Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Vincent Kompany stuurt nog eens drie extra spelers richting uitgang’

Het nieuwe Anderlecht onder Vincent Kompany is de selectie grondig aan het renoveren. Nu hebben ze in Brussel besloten dat er nog drie spelers mogen vertrekken. Het Laatste Nieuws weet dat James Lawrence, Kenny Saief en ook Bubacar Sanneh Anderlecht mogen/moeten verlaten. Die eerste twee zullen wellicht verkocht worden, die laatste zal mogelijk uitgeleend worden.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Sanneh werd vorig jaar nog voor acht miljoen euro gekocht, maar speelde amper. Kompany gaf hem een kans om zijn kunnen te tonen, maar de centrale verdediger maakte dus geen indruk. RSCA hoopt dat via een uitleenbeurt zijn marktwaarde weer gaat stijgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.