Voetbal4u.com

Engeland Gareth Bale gaat akkoord met 1 miljoen pond per week in China!

Het ziet ernaar uit dat Gareth Bale Real Madrid gaat verlaten voor een avontuur bij het Chinese Jiangsu Suning. Hij zou daar maar liefst één miljoen pond per week kunnen gaan verdienen.

Chinese media schrijven inmiddels dat Bale zijn ‘ja-woord’ heeft gegeven aan de Chinese club. Sterker nog, journalist Bai Guohua wil zelfs de fans van de club al feliciteren vanwege het akkoord met Bale.

Een vertrek van Bale uit het Bernabeu stadion komt niet als een grote verrassing. Zinedine Zidane liet eerder al weten dat het het beste voor iedereen zou zijn als Bale in de zomer zou vertrekken. Hij heeft dan zes jaar bij de Spaanse topclub gespeeld. Naast interesse vanuit China zou ook Bayern München geïnteresseerd zijn.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.