Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Paars/Wit beukt zich met miljoenenbod in transferduel met Club en Genk’

Anderlecht heeft zich in de strijd gemengd om Paul Onuachu. Hij is de laatste jaren erg goed op dreef bij het Deense FC Midtjylland en ook Club Brugge en KRC Genk dingen naar zijn handtekening. Volgens Nigeriaanse media deed Blauw-Zwart zelfs al een bod. Maar ook de landskampioen is hem niet vergeten en leek zelfs lange tijd de frontrunner in deze strijd.

Nu mengt echter ook RSC Anderlecht zich plots in de strijd en de Brusselaars probeerden de concurrenten direct te overbluffen. Het Deense BT Sport beweert namelijk dat Paars-Wit meteen ook een bod van zo’n vijf miljoen euro op tafel legden. Eerder had Genk dit bedrag ook al geboden. Net zoals Club Brugge, al wordt dat niet bevestigd door het medium.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Voorlopig was het niet voldoende om Midtjylland te overtuigen. De Deense topclub is natuurlijk ook niet blind voor de hevige concurrentie en hoopt daar munt uit te slaan. In een eerder stadium werd nog zo’n 10 miljoen euro gevraagd. Dat bedrag lijkt iets te hoog, maar het zal dus sowieso meer dan vijf miljoen moeten worden.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.