Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Premier League-club dreigt transferplan Feyenoord te dwarsbomen’

De Engelse promovendus Sheffield United wil haar selectie versterken met de clubloze Leroy Fer. Hij traint momenteel mee met de selectie van Feyenoord die hem ook wel wil vastleggen. Maar of hij daadwerkelijk gaat tekenen is maar de vraag nu er concrete interesse zou zijn uit Sheffield.

The Sun maakt melding van de interesse. De 29-jarige Fer speelde al eerder in de Premier League: 123 keer om precies te zijn. Overigens degradeerde hij met zowel Norwich City, Queens Park Rangers als Swansea City.

 

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.