Voetbal4u.com

Eredivisie Quincy Promes heeft transferboodschap voor Hakim Ziyech

Hakim Ziyech wil Ajax alleen verruilen voor de juiste club. Het zou dus zomaar kunnen dat hij ook dit seizoen gewoon in Amsterdam zal blijven.

In gesprek met AT5 vertelt Promes over zijn nieuwe ploeggenoot: “Hij speelt natuurlijk al een aantal jaar in Nederland. Hij heeft ambities. Hij moet voor zichzelf de overweging maken of dit het juiste moment is. Je hebt gezien dat we een heel goed team hebben en daar past Hakim ook heel goed in. Ik denk dat hij een luxeprobleem heeft. Ik zou in ieder geval heel blij zijn als hij blijft.”

In principe kan de vleugelspits Ziyech wel adviseren, want zelf speelde hij voor Spartak Moskou en Sevilla: “Natuurlijk, maar uiteindelijk is elke carrière anders. Hij moet gewoon zijn gevoel volgen. Eén ding weet ik van Hakim. Zolang hij hier is, zal hij keihard werken en alles geven voor deze club. Ik hoop dat we nog een jaar van hem kunnen genieten.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.