Voetbal4u.com

DONE DEAL: Ajax contracteert middenvelder van SC Freiburg

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax heeft zich vandaag versterkt met de 18-jarige Alex Mendez. De international van Amerika komt over van het Duitse SC Freiburg. Hij tekende in Amsterdam een contract voor drie seizoenen.

De Amerikaanse middenvelder begint zijn periode in Nederland bij Jong Ajax. Méndez, die ook een Mexicaans paspoort bezit, doorliep de jeugdopleiding bij LA Galaxy en maakte begin 2019 de overstap naar SC Freiburg. Zonder speeltijd in de Bundesliga op zak verkast hij nu dus naar Ajax.

Méndez is een vaste waarde in het Onder 20-elftal van de Verenigde Staten, dat deze zomer nog deelnam aan het WK. Op dat podium zou hij Ajax definitief hebben overtuigd volgens eerdere geruchten. ZijnLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *