Voetbal4u.com

Spanje ‘Cristiano Ronaldo weigert in te vallen, rechtzaak lonkt’

Cristiano Ronaldo weigerde gisteren in te vallen tijdens de wedstrijd tussen de K-League All Stars en Juventus. Hij heeft zich hiermee niet bijster populair gemaakt in Zuid-Korea.

De club uit Turijn had een afspraak met de wedstrijdorganisator dat Ronaldo minstens 45 minuten zou spelen. Tienduizenden Zuid-Koreanen hadden 52 euro betaald voor een ticket, met de belofte dat de Portugese wereldster in actie zou komen. Dat gebeurde uiteindelijk dus niet. De fans willen daarom een rechtszaak aanspannen.

“Het is voor de supporters heel pijnlijk, want ze houden van hem”, zegt een advocaat tegen persbureau Reuters. Na afloop gaf Juventus-trainer Maurizio Sarri meer uitleg: “Het was de verwachting dat Ronaldo zou spelen, maar hij had last van vermoeide spieren.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.